AlbaniaOnline.com Mail: Free Albanian E-Mail / Email Shqip Falas       Merr Email te ri--Falas
EmriJuaj@AlbaniaOnline.com
  Kontrollo Emailin
Nqs e ke e-mailin
(nqs kini nevoje per sqarime shqip, shikoni me poshte)
Udhezime Shqip per emailin
Miresevini tek AlbaniaOnline.com Falas E-mail.

Emaili eshte 100% falas per juve dhe per ne, ofron 5GB hapesire, dhe eshte managed nga Microsoft (e njejti sistem si Hotmail.) Mqs forma e regjistrimit eshte ne Anglisht, dhe pak e komplikuar, une i kam shpjeguar disa gjera shqip ketu ne keto dy imazhe.

1. Nqs e kini emailin: Shkoni tek http://mail.live.com ose klikoni ketu dhe ndiqni udhezimet ne kete imazh per ta kontrolluar emailin.

Nqs e kini emailin me AlbaniaOnline.com

Me pak fjale: kur jeni regjistruar, EmriJuaj@AlbaniaOnline.com eshte bere a "Windows Live ID" dhe mund ta perdorni kudo qe e shikoni kete "Windows Live ID" screen. Microsofti ka shume faqe interneti dhe e perdorin kete shume


2. Kjo eshte per tu regjistruar ne fillim /per te marre llogarine e re te emailit.
Mbasi te
klikoni Ketu per te marre EmriJuaj@albaniaonline.com kjo faqe hapet.
Ne te kuqe, une jam munduar per ti shpjeguar pak se cfare kerkojne:

Si te regjistroheni per AlbaniaOnline.com free /Falas email /Albanian Poste Elektronike

AlbaniaOnline.com Mail: Free Albanian E-Mail / Email Shqip Falas       Merr Email te ri
EmriJuaj@AlbaniaOnline.com
  Kontrollo Emailin
Nqs e ke e-mailin
Poste elektronic shqiptare -100% falas, me 5 GB hapesire